News

Lexus presenta el reto a Roberto Bautista

Lexus Espanya presenta el “Repte a Baptista”, una acció en xarxes socials que involucra al tennista Roberto Bautista, ambaixador de la marca, en una sèrie de reptes en els quals els seguidors de la marca en xarxes socials hauran de triar el millor, a través dels seus vots.

El “Repte a Baptista” s’emmarca dins de les diferents accions i iniciatives que Lexus Espanya desenvoluparà durant les Davis Cup Finals byRakuten 2021, de les quals és vehicle oficial.
Durant la campanya, els usuaris podran reptar a Bautista a entrenar dins dels diferents models Lexus, des del més ampli fins al més esportiu, complicant així els reptes cada vegada més.
Per a això, es publicaran enquestes amb dues opcions de repte, perquè els usuaris de les xarxes socials de la marca votin el challenge setmanal amb el qual volen reptar a Bautista.

Una vegada triat, es publicarà el vídeo amb el repte realitzat per Baptista i s’incentivarà als usuaris al fet que el retuitin, per a entrar al sorteig d’un kit de raqueta i pilota de tennis signada pel tennista.
Lexus amb el tennis.

Lexus és patrocinador oficial de les Davis Cup byRakuten Finals 2021, competició que tindrà lloc a Madrid del 25 de novembre al 5 de desembre. Com a part de l’acord, Lexus serà el responsable oficial de traslladar als jugadors i equips dels 18 països en competició. Els encreuaments de la fase de grups i quarts de final també es jugaran en Innsbruck (Àustria) i Torí (Itàlia).
Sobre Roberto Bautista.

Roberto Bautista va néixer el 14 d’abril de 1988 en Benlloch, Castelló. Va començar a jugar al tennis als cinc anys amb la seva mare, a qui acompanyava els caps de setmana. Va créixer veient a ídols com Juan Carlos Ferrero i David Ferrer. Gaudeix muntant a cavall (posseeix set) i practicant tot tipus d’esports, especialment el futbol. Fidel seguidor del Vila-real C.F. i del C.Sr. Castelló, va jugar al futbol al Vila-real C.F. fins als 14 anys, quan va decidir enfocar la seva carrera al tennis.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *