News

Grup Pons entrega 250 roses de la fundació Topromi

Grup Pons

Les flors havien estat confeccionades a mà per més de 50 persones que formen part del Centre Especial de Treball i del Centre de Teràpia Ocupacional.

Grup Pons Automoció va lliurar 250 roses en motiu de la Diada de Sant Jordi, a tot el personal daquest important holding automobilístic al qual pertanyen els concessionaris de Toyota Autoforum i Lexus Tarragona. Ara bé, les roses que van arribat als tallers i concessionaris de Tarragona, Reus, Tortosa, El Vendrell o Valls, no eren tradicionals.

Es tractava de 250 roses artesanals de paper que van sortir dels tallers de la fundació Topromi: una entitat que contribueix a millorar la qualitat de la vida de les persones adultes amb discapacitat intel·lectual. Les flors havien estat confeccionades a mà per més de 50 persones que formen part del Centre Especial de Treball i del Centre de Teràpia Ocupacional daquesta entitat. I segons la directora de Topromi, Eva Calvés, “tots es van abocar amb cos i ànima, i amb una il·lusió gegant, per tenir-les a punt per al dia senyalat”.
Per la seva part, el Conseller Executiu de Grup Pons, Joaquim Pons, va recordar que “les grans empreses del territori, també la nostra, tenim la responsabilitat i compromís dinvolucrar-nos amb la societat que ens envolta”. Pons també va elogiar la feina que fan entitats com la Fundació i va destacar que “projectes com aquests ens demostren que davant les dificultats, el treball en equip i lesforç conjunt, són les millors eines per assolir els objectiu comuns”.

Un cop passada la Diada de Sant Jordi, des de Topromi asseguren que les roses artesanals inclusives han obert una “nova finestra” en les activitats del centre. La seva directora afirmava que ha estat “un projecte nou molt emocionat perquè tothom hi ha pogut participar, independentment de les seves capacitats.”. I ha confirmat que la intenció és “repetir aquesta iniciativa i ampliar-la de cara a lany que ve”. Calvés remarcava que els ha permès “gaudir de lambient de Sant Jordi durant molts dies abans, no només durant la Diada” i això ha estat “fantàstic i emocionant”.

L encàrrec es va fer amb lobjectiu de visibilitzar la meravellosa tasca de la Fundació i alhora, tenir un petit detall amb els més de dos centenars de professionals que treballen a les diverses marques dautomoció de Grup Pons. De fet, la rosa anava acompanyada duna nota on es podia llegir: un esforç conjunt, un objectiu comú, un lema que reflecteix tant lesperit de la Fundació Topromi, com el de lequip de Grup Pons. La iniciativa, que té previst repetir-se en futures edicions, també ha comptat amb la col·laboració de Ràdio Ciutat de Tarragona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *