News

La reina de las scooters 125 en España es la NMAX 125

Aquest 2021 la Nmax 125 s’ha col·locat número 1 en vendes, per sobre d’altres competidors directes com la PCX 125. Repassarem perquè està tenint tant d’èxit i quals són les diferències principals entre aquests dos models.

La importància de les escúters en el mercat espanyol és innegable, ja que dels 10 vehicles de 2 rodes que s’han venut enguany, 9 corresponen a escúters.
Una dels principals avantatges de la NMAX 125 és la seva grandària, perfecte per als desplaçaments diaris per la ciutat, on has de rodar entre els cotxes per a col·locar-se primer en els semàfors i estalviar molt de temps en el teu dia a dia. Disposa d’un cofre on entra perfectament un casc integral, i compta amb 2 guanteres, una oberta i una altra tancada on guardar petits objectes. Aquesta última compta amb un endoll de 12v, on necessitaràs un adaptador per a poder carregar el mòbil.

En els 2 models comptem amb una cúpula baixa per a respectar l’estil esportiu, encara que si necessitem més protecció per a vent i pluja, Yamaha posa a la nostra disposició el Urban pack, comptant amb una cúpula de mitjana grandària i un caixetí exterior en el cas que necessitem espai extra d’emmagatzematge.
En aquest nou model, ens oblidem d’haver de ficar la clau, gràcies al nou comandament que funciona per proximitat. En el moment que t’acostes a la NMAX 125, detecta el comandament i pots girar la roda amb les diferents funcions, com obrir el cofre o el dipòsit de gasolina, encendre-la, apagar-la i bloquejar-la. Si et descures i deixes l’escúter sense bloquejar o apagar, als 5 segons començarà a xiular en el moment que t’allunyis, per a recordar-te que continua encesa, estalviant-te possibles problemes de bateria o robatori.

Un dels punts forts de la NMAX en comparació amb els seus competidors, és la seva pantalla LCD, amb una gran visibilitat, i bastant informació que podràs anar canviant gràcies al botó menú en el manillar esquerre, com el consum mitjà de combustible, o els Quilòmetres que podràs recórrer abans de repostar. Gràcies a l’aplicació Myride de Yamaha, podras connectar el mòbil i sabràs si t’aquesta entrant una crida o un missatge, perquè, en el cas d’esperar una crida important, poder parar i atendre-la.
Un altre dels punts forts de l’aplicació MyRide és saber en directe, l’estat de la bateria, l’oli i el consum mitjà de combustible.

Una altra de les novetats en aquesta mena d’Escúter és la parada del motor en semàfors, alguna cosa que vindrà molt bé per a estalviar en combustible. En el moment que es posi en semàfor en verd, només hauràs de girar una mica el manillar, per a arrencar de manera instantània. Aquesta opció es pot connectar i desconnectar fàcilment gràcies al botó incorporat en el manillar dret.

La NMAX 125 compta amb 12 cv de potència i una de les principals novetats és el sistema VVA(Variable Valve Activation) que li permet funcionar amb 2 o 4 vàlvules depenent del règim del motor. Encara que la NMAX 125 i la PCX tenen sortides similars en parada, la NMAX 125 té millor rendiment en velocitats mitjanes i altes gràcies a aquest sistema.

La forqueta de 30/100mm i els amortidors de 90mm li donen a la Nmax un tacte molt esportiu.
La diferència més important entre la Nmax i la PCX, és principalment els frens. Mentre que la PCX només compta amb ABS en la roda davantera, la Yamaha compta amb ABS en les 2 rodes, aportant una estabilitat magnífica en el moment de frenades brusques per elements inesperats en la carretera o quan l’asfalt està mullat.

En el nostre concessionari oficial de Yamaha a Tarragona podras provar la nova NMAX 125 i comprovar per tu mateix, perquè és el número 1 en vendes.

Demana cita aquí per a provar-la o per a sol·licitar més informació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *