Venda de cotxes i motos
A Grup Pons ens dediquem a la venda de vehicles nous, d’ocasió, gerència i KM 0. Contacta amb els nostres concessionaris per obtenir la millor oferta.
Tallers multimarca
Tallers oficials i recanvis originals de la marca per a empreses i particulars. Oferim serveis de carrosseria i pintura.
Serveis de mobilitat
Disposem d’una àmplia flota de vehicles per llogar, a més, també oferim serveis de lloguer d’autocaravanes i vehicles industrials
Pre itv, diagnòstics i pressupostos gratuïts
Revisió Pre-ITV, Check_Electrònic, Revisions preventives. Manteniments (olis, frens, aire condicionat, etc…),Controls de Seguretat i Confort., etc…
Sempre al teu costat
Atenció personalitzada
Disposem de servei de cita prèvia i horaris adaptats al client. Truqui’ns i demani la seva cita, evitaràs cues i et podrem oferir un servei totalment personalitzat.
Pots comptar amb nosaltres…
Assegurances de Vehicles
Oferim assessoria referent a sinistres i t’ajudem a protegir el teu vehicle amb les millors assegurances i amb els preus més competitius. Mitjançant Mapfre, la nostra corredoria d’assegurances en automoció, el teu vehicle sempre estarà a les millors mans.
Finançament
Productes financers a mesura
Treballem amb les millors empreses de finançament, perquè obtinguis la millor oferta per a finançar el teu nou vehicle.
Vehicles adaptats i professionals
Disposem d’una flota, variada en categoria i ús, de vehicles adaptats i per empreses. Demana més informació al comercial del teu concessionari de Grup Pons.
T’ajudem a gestionar
Homologacions
T’assessorament en tots els tràmits associats a homologacions. Gestionem els tràmits que necessites per tenir el teu vehicle en regla.
La teva tranquil·litat…
Garanties i manteniment
Oferim paquets a mida per a ampliacions de garantia, amb tot el que necessites per gaudir del teu vehicle amb total tranquil·litat.